Anna Brag “ANNATOPIA” & Bengt Adlers ”I vått och torrt”. 21 september – 12 oktober 2019.

Anna Brag “ANNATOPIA” & Bengt Adlers ”I vått och torrt”. 21 september – 12 oktober 2019.
4 augusti, 2019 Galleri Ping-Pong
In gamla

Annatopia är en plats för överlappningar, en plats där linjer, perspektiv, tid och dimensioner möts, korsar, öppnar och skymmer varandra. Med en tunn linje fångar jag vad jag ser. Jag följer linjen, vänder rummet ut och in och det välbekanta återuppstår i nya skepnader. Idémässigt är jag inspirerad av min egen vardag i kombination med essän “Heterotopia, om andra platser” av Michel Foucault. Han beskriver och identifierar ”andra platser” genom att använda ett antal principer.

Annatopia utvecklar egna topografiska principer, som jag använder för att skapa nya rum.”

Anna Brag

Anna Brag

 

Bengt Adlers – “I vått och torrt”
Akvareller baserade på vatten ur olika källor. Alltifrån floder och hav till kranvatten. Såväl sötvatten som saltvatten i samklang med de landskap som omgärdar vattendragen.

Bengt Adlers “Berget, Floden och Det Ensamma Trädet.”

Håll dig uppdaterad!